| Szerző: Akadémia Catering

2017 legnagyobb menyasszonyi ruha trendjei

A legszebb és legtrendibb menyasszonyi ruhák 2017-ben

Mély kivágások, vállat szabadon hagyó formák, és hatalmas masnik – csak néhány jellegzetesség a 2017-es tavasz esküvői ruha trendből. Nézzük, melyek lesznek a következő szezon legelkápráztatóbb ruhakölteményei.

 

2017 legnagyobb menyasszonyi ruha trendjei

 

Most, hogy az idei esküvői szezon lassan a végéhez közeledik, itt az ideje belegondolni, hogy melyek is lesznek 2017 legnagyobb tavaszi és nyári trendjei a menyasszonyi ruhák tekintetében! Az előző szezon 3D-s virágihletésű részletei tökéletesen megfértek a mély kivágású egyszerűbb fazonú ruhák, sőt a minimalista darabok mellett is. Ez a 2017-es szezonra is jellemző egyébként, hiszen itt is találhatunk egyszerű darabokat, és gazdagon díszített, hatalmas elemekel ellátott gyönyörű ruhakölteményeket egyaránt, így mindenki biztosan megtalálja a számára legideálisabbat.

Az igazán különleges esküvő helyszínek az előző őszön elfogynak a következő nyárra, érdemes tehát időben foglalni. Eskövő rendezésében nagy tapsztalattal áll rendelkezésre az Akadémia Catering csapata. Ha megtetszett valamelyik helyszín, kérje személyre szabott ajánlatunkat most, itt: Rendezvény ajánlatkérés 

 
BLOG


Holdfény, avagy a “ház” száraz tokaji bora

A tiszta égbolton megjelenő keskeny sarló-forma, a narancsosan izzó telehold a tengerparton, a felhőfoszlányok közé rejtőző ezüstös fény éppúgy megihlette Csontváryt, mint Debussyt vagy Beethovent. A csillagok, a Hold, a Nap fontos szerepet játszottak ősidők óta a parasztember életében, nem véletlen tehát, hogy a Villányi borvidéken találunk pl. Csillagvölgyet, míg Mádon, a Tokaji borvidék talán legfontosabb településén Holdvölgyet. Ezek emblematikus dűlők, s nevüket szinte mindig kölcsönzik borászatoknak is.

Hungarian Wedding Awards (Fotó: Kondella Misi Photography)

Ha az ember bulvársajtót olvas, igencsak megoszlanak a vélemények a házasságról. Az újságírás alap tézise: good new is no news (a jó hír nem hír)! Az olvasók ki vannak éhezve a negatív hírekre, a botrányos válásokra, a nagy megcsalásokra és megcsalatásokra, szétköltözésekre, de a szkeptikus véleményeket szociológiai vizsgálatok is alátámasztják. Az éremnek azonban van egy másik oldala is: főúri házasságkötéseket leszámítva talán soha korábban nem szerveztek a maiakhoz fogható esküvőket. Ezek szervezése szinte önálló szakmává vált.

Elképesztő luxus - egy lista a legdrágább és legexkluzívabb rendezvényekről!

  Kíváncsiak voltunk, hogy milyen exkluzív körülmények kellenek egy elképesztő bulihoz – erre az eredményre azonban mi sem számítottunk, összegyűjöttük a 10 legdrágább és legexkluzívabb rendezvényt, amelyet valaha rendeztek!New York Café TripAdvisor