EU Elnökség 2011

 

2011. első felében Magyarország látta el az Európai Unió Tanácsának soros elnöki tisztségét. Az eseménysorozat sikeréhez méltóképpen hozzájárultunk mi is, különleges ételkreációink felvonultatásával és szívből jövő vendégszeretetünkkel.

 

Ízekben és hagyományokban gazdag gasztronómiánk bemutatása érdekében felhasználtuk legjellemzőbb hozzávalóinkat, és olyan tradicionális recepteket gondoltunk újra, melyek hazánk jellegzetes ízeit érzékletesen mutatták be.

 

A lelkiismeretes hozzáállás és a tökéletességre való törekvés jellemezte munkánkat azért, hogy a magyar kultúrát még szélesebb körben ismertté és szerethetővé tegyük. Ezt tartottuk szem előtt az első fogástól, egészen az utolsó koccintásig.

 

NÉZZEN MEG TOVÁBBI RÉSZLETEKET AZ EU ELNÖKSÉG ESEMÉNYEIRŐL!

Elnökségi ételek és receptek – Galéria – Referenciák


címkék:BLOG


Holdfény, avagy a “ház” száraz tokaji bora

A tiszta égbolton megjelenő keskeny sarló-forma, a narancsosan izzó telehold a tengerparton, a felhőfoszlányok közé rejtőző ezüstös fény éppúgy megihlette Csontváryt, mint Debussyt vagy Beethovent. A csillagok, a Hold, a Nap fontos szerepet játszottak ősidők óta a parasztember életében, nem véletlen tehát, hogy a Villányi borvidéken találunk pl. Csillagvölgyet, míg Mádon, a Tokaji borvidék talán legfontosabb településén Holdvölgyet. Ezek emblematikus dűlők, s nevüket szinte mindig kölcsönzik borászatoknak is.

Hungarian Wedding Awards (Fotó: Kondella Misi Photography)

Ha az ember bulvársajtót olvas, igencsak megoszlanak a vélemények a házasságról. Az újságírás alap tézise: good new is no news (a jó hír nem hír)! Az olvasók ki vannak éhezve a negatív hírekre, a botrányos válásokra, a nagy megcsalásokra és megcsalatásokra, szétköltözésekre, de a szkeptikus véleményeket szociológiai vizsgálatok is alátámasztják. Az éremnek azonban van egy másik oldala is: főúri házasságkötéseket leszámítva talán soha korábban nem szerveztek a maiakhoz fogható esküvőket. Ezek szervezése szinte önálló szakmává vált.

Elképesztő luxus - egy lista a legdrágább és legexkluzívabb rendezvényekről!

  Kíváncsiak voltunk, hogy milyen exkluzív körülmények kellenek egy elképesztő bulihoz – erre az eredményre azonban mi sem számítottunk, összegyűjöttük a 10 legdrágább és legexkluzívabb rendezvényt, amelyet valaha rendeztek!New York Café TripAdvisor