Magyarország és Budapest 7 legkülönlegesebb, legexkluzívabb esküvő helyszíne

Magyarország és Budapest 7 legkülönlegesebb, legexkluzívabb esküvő helyszíne

Magyarország egyre népszerűbb a külföldiek szemében is. Nem csak turistának érkeznek hazánkba, a jó infrastruktúrának, olcsó kiszolgálásnak köszönhetően a filmgyártás is fellendült, egyre több külföldi filmet forgatnak Budapesten és Magyarországon is. A világban ismerik és szeretik a fővárost (meg is értjük, hiszen valóban gyönyörű), de a különleges helyszínek is vonzzák azokat például, akik nem egy egyszerű helyen, egy házasságkötő teremben, hanem egy különleges, exkluzív helyszínen szeretnék a boldogító igent kimondani. Királyi párok sarjai, filmsztárok és celebek, milliárdosok is gyakran választják esküvőjük helyszínéül Budapestet. Ezek az esküvői helyszínek persze nem csak nekik elérhetőek, az alábbi különleges helyszíneket magyar párok is választhatják és választják is esküvőjük, lakodalmuk helyszínéül, ha valami különlegesre vágynak. Az alábbiakban bemutatjuk, melyik Budapest és Magyarország 6 legkülönlegesebb, legexkluzívabb esküvő helyszínei!

Magyarország és Budapest 7 legkülönlegesebb, legexkluzívabb esküvő helyszíne

 

 

 
BLOG


Holdfény, avagy a “ház” száraz tokaji bora

A tiszta égbolton megjelenő keskeny sarló-forma, a narancsosan izzó telehold a tengerparton, a felhőfoszlányok közé rejtőző ezüstös fény éppúgy megihlette Csontváryt, mint Debussyt vagy Beethovent. A csillagok, a Hold, a Nap fontos szerepet játszottak ősidők óta a parasztember életében, nem véletlen tehát, hogy a Villányi borvidéken találunk pl. Csillagvölgyet, míg Mádon, a Tokaji borvidék talán legfontosabb településén Holdvölgyet. Ezek emblematikus dűlők, s nevüket szinte mindig kölcsönzik borászatoknak is.

Hungarian Wedding Awards (Fotó: Kondella Misi Photography)

Ha az ember bulvársajtót olvas, igencsak megoszlanak a vélemények a házasságról. Az újságírás alap tézise: good new is no news (a jó hír nem hír)! Az olvasók ki vannak éhezve a negatív hírekre, a botrányos válásokra, a nagy megcsalásokra és megcsalatásokra, szétköltözésekre, de a szkeptikus véleményeket szociológiai vizsgálatok is alátámasztják. Az éremnek azonban van egy másik oldala is: főúri házasságkötéseket leszámítva talán soha korábban nem szerveztek a maiakhoz fogható esküvőket. Ezek szervezése szinte önálló szakmává vált.

Elképesztő luxus - egy lista a legdrágább és legexkluzívabb rendezvényekről!

  Kíváncsiak voltunk, hogy milyen exkluzív körülmények kellenek egy elképesztő bulihoz – erre az eredményre azonban mi sem számítottunk, összegyűjöttük a 10 legdrágább és legexkluzívabb rendezvényt, amelyet valaha rendeztek!New York Café TripAdvisor